Перфоманс playback-театру МПЦ БДМУ "Луна"

Post date: Dec 6, 2016 2:00:58 PM

Шановні студенти!

З нагоди Дня психічного здоров’я медико-психологічний центр і кафедра психології та філософії щиро раді запросити Вас на

перфоманс playback-театру МПЦ БДМУ "Луна",

що відбудеться 20.10.2016 року о 17.00 год. за адресою вул. Героїв Майдану,3 (лекційна зала № 1).

* Рlayback-театр "Луна"- єдиний в Україні студентський плейбек-театр, учасники ІV Всеукраїнського Фестивалю Психодрами (м. Київ), фестивалю «АРТ-Плейбек» (м. Київ), науково-практичної конференції з психодрами (м. Львів), «V Ювілейного Фестивалю психології і психотерапії» (м. Чернівці) та психологічного фестивалю «Територія дитинства» (м. Чернівці).

**Playback-театр - це одна з форм сучасного некласичного психотерапевтичного театру. Сьогодні playback-театр поширений у всьому світі і використовується як форма «розумної» розваги, імпровізації і форма розвитку відносин у різних спільнотах, форма підтримки людей, можливість унікальної зустрічі мистецтва та звичайного життя. Актори як матеріал використовують життєві історії присутніх глядачів, що розігруються на сцені. Це і невеликі замальовки з життя, і довгі історії з різними персонажами й подіями, і мрії, і фантазії, і навіть сни.